Indomie is een legendarische noedel uit Indonesië

Indomie is een legendarische noedel uit Indonesië

0 comment minutes reading

Indomie is niet zomaar een noedel uit Indonesië. Indomie is een legende uit Indonesië! Vorig jaar vierde Indomie haar 50ste verjaardag. Het is dus niet alleen een merk, maar ook een onderdeel van het dagelijkse lokale leven en de internationale gemeenschap in meer dan 80 landen, waaronder Nederland.

In Indonesië konden mensen Indomie - de instantnoedel (gefrituurd of soep) - op elk moment als hun dagelijkse maaltijd eten. Je leest het goed. Altijd! Sommige mensen eten het als ontbijt, brunch, lunch, diner en zelfs als avondeten midden in de nacht.

Hoe komt het dat mensen verliefd worden op Indomie? Omdat het zo heerlijk en supergemakkelijk is om te koken - minder dan vijf minuten klaar om te eten. In 2021 koos New York Magazine  Indomie Mi Goreng Original Flavour en Indomie Mie Goreng BBQ Chicken als de lekkerste instantnoedels. Zoals restaurantcriticus Soleil Ho uit de San Francisco Chronicle uitlegt: "een sterke hartige smaak die afkomstig is van uienolie en gebakken uien." In 2022 kozen de Bon Appétit Editors Indomie Goreng als een van de negen beste instantnoedels.

Het beste deel zijn ook de bijgerechten. Je kunt het eenvoudig koken of alles toevoegen wat je maar wilt: ei, gebakken uien, chili, kroepoek, groene uien, vlees, enz. Wees zo creatief als je kunt.

Indomie heeft vele heerlijke smaken, zoals rendang,  vegetable with limechicken currychicken flavorshrimp flavorhot & spicyonion chicken, enz.

Dus, welke is jouw favoriet?

Koop het nu en deel je geluk met anderen, want Gembira maakt elke ziel gelukkig. 

Gembira makes every soul happy. 

Share
CommentsView comments about "Indomie is een legendarische noedel uit Indonesië"Leave a comment
  • 0
Compare productsDelete all products
    You have no items in your shopping cart
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »
Categories
CountryRice, Noodles & FlourHerbs & SpicesSauces / Marinades / ExtractDrinksSushi / JapaneseConserveDessert & SnacksNon FoodHot Pot / Fondue / Korean BBQ
Hot Pot / Fondue / Korean BBQ
Back to categoriesFoodstuffsNonfood
Healthy productsSaleCustomer serviceMy accountNederlandsEnglish