Ingrediënten
Water, tomatenpuree 13,5%, suiker, verdikkingsmiddel (E1442, E1422), gejodeerd zout, azijn, specerijen, plantaardige olie (soja, kokos), smaakversterker E621, aroma's, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, conserveermiddel (E202, E211), zuurteregelaar E270
Suggestie bereiding:
Kook de elleboogmacaroni / of spaghetti 7 minuten (mag nog niet helemaal gaar zijn), giet af en zet apart. Bak de knoflook en het cornedbeef 3 minuten en zet apart.
Meng in een kom de uitgelekte elleboogmacaroni of spaghetti , S&W Sweet Style Spaghetti Sauce, eieren, cornedbeef, het mengsel en de kaas. Breng op smaak met zout en peper en meng goed.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Doe de helft van het macaronimengsel in de pan. Doe het deksel op de pan en laat het sudderen tot het mengsel gestold is. Haal de pan uit de vorm en snijd in punten. Doe hetzelfde met de resterende helft van het mengsel.