Verzenden

PostNL Nederland tot 30kg   € 6,95


Minimum order bedrag is €10,-. 
Indien uw order meer dan €75,00 bedraagt, is de verzending gratis in NL.

 

België / Duitsland tot 30kg                €  9,50
Luxemburg / Frankrijk tot 30kg        € 17,95
Verenigd Koninkrijk tot 30kg             € 17,95
Oostenrijk* / Denemarken tot 30kg € 17,95
Spanje / Italië tot 30kg                      € 24,95
Zweden tot 30kg                                  € 22,95

 

* Eilandtoeslag Voor eilanden geldt helaas een extra toeslag. Deze zullen wij op aanvraag behandelen.

 

Bezorgservice 

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL tot maximaal 30kg. Door het netwerk van deze parcelbedrijf kunnen wij in bijna alle gebieden in Nederland, Belgie en Duitsland snel en betrouwbaar leveren. Leveringen op de waddeneilanden kunnen mogelijk wel iets vertraging oplopen.

 

Levertijd

Wij streven ernaar uw order van dinsdag t/m vrijdag binnen 24 uur af te leveren, behalve als u een order in het weekend of op maandag besteld. Indien u uw order van dinsdag t/m vrijdag voor 15.00 uur plaatst, streven wij dat de order de eerstvolgende leverdag kunnen leveren. 

Indien u uw order op zaterdag, zondag of maandag plaatst, dan zult uw order op woensdag ontvangen.  

Door de uitstekende bezorgservice van PostNL kunt u in de meeste gevallen kiezen voor het voor u meest gunstige levermoment en afleveradres. Helaas kan het sporadisch voorkomen dat de streeftijd van levering binnen 1 tot 3 dagen niet gehaald wordt. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

 

Leveringen tijdens feestdagen
Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houdt hier dus rekening mee bij uw bestelling.

 

Extra toeslag
In verband met het gewicht meer dan 10kg aan producten rekenen wij extra bezorgkosten in de prijs; postnl verrekend extra kosten door het zware gewicht, helaas zijn wij ook genoodzaakt extra toeslag door te verreken naar de klant.  Zie onze voorwaarden in de webshop.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »