Eventueel kan je deze saus gebruiken voor andere noedels of gerechten om toch heerlijke Japchae smaak te krijgen.
Hoe kan je Japchae bereiden?
1. Kook 120 gram of meer glasnoedels in kokend water en laat uitlekken.
2. Roerbak 2 oz varkensvlees of andere kip (halal) gemarineerd in sojasaus, peper en knoflook.
3. Roerbak een kleine hoeveelheid spinazie, champignons, wortelen en uien.
4. Roerbak de glasnoedels met 2 eetlepels Ajumma Republic Japchae Sauce.
5. Meng alle ingrediënten door elkaar.
Geproduceerd in Zuid Korea.
Ingrediënten: Sojasaus (water, ontvet sojaboon, gebrouwen sojasaus [tarwe], zout) (36,61%), suiker (30%), maïszetmeelsiroop, water, ethylalcohol, verdikkingsmiddel (E1401), sesamolie, zout, zwarte peper, Knoflookpoeder (knoflook, maltodextrine, antiklontermiddel [E551]), verdikkingsmiddel (E412), sesamzaad, extract van grapefruitzaad.