4.59/5Trusted-shops
BeschrijvingHaan Chiffon Cake Mix Pandan 380 g
Pandan Chiffon cake. Makkelijk in gebruik en het resultaat is een heerlijk zachte Chiffon / sponscake. Bekend in Indonesië, Singapore en Maleise.
Benodigdheden
- 1 Pak chiffon cake mix
- 7 eieren
- 3 Eetlepels water (ongeveer 30 ml)
- 60 ml olie (of vervang water en olie voor 150 ml kokosmelk)
- Kan eventueel Koepoe Koepoe TBM Pengemulsi, ovalet of SP voor extra stabilisatie voor het oprijzen van de cake.
Bereidingswijze
- Klop de eieren voor 3 minuten op tot ze romig zijn.
- Voeg de Pandan Chiffon Cake mix toe, dan ± 1 minuten blijven kloppen tot het cakebeslag glad en dik is. Je kant eventueel langer laten kloppen tot een paar minuten voor een betere resultaat.
- Voeg de olie en het water of de kokosmelk toe en goed roeren voor circa 1 minuut.
- Verwarm de oven tot 165- 170º C (hete lucht oven 165º C).
- Smeer een Chiffon cakevorm (24 cm. doorsnee) met boter of margarine.
- Bak de cake voor 60 minuten. Laat het geheel ± 10 minuten staan.
- Haal de cake uit de vorm, klaar om te serveren.
Ingrediënten: tarwemeel, suiker, plantaardige emulgator (polyglycerolesters van vetzuren, mono- en digilyceriden van vetzuren), rijstmiddel natriumbicarbonaat, stabilisator natirumzuurprosfaat, natuurlijk identieke pandan smaak, kleurstoffen E2102, E133.
Kunnen wij helpen?Klantenservice:
Bel ons0365304910
Stuur ons een e-mail[email protected]
customers give us a 4.59/5 at Trusted-shops
ReviewsHelp ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen