FiltersFilters
Dark Soy Sauce 500ml - Pearl River Bridge
Superieure Donkere Sojasaus is een authentieke Chinese smaakversterker en kan worden gebruikt voor diverse gerechten in alle verschillende Aziatische keukens , zoals roerbakken , dompelen en marineren...
Mushroom fl. Dark Soy Sauce 500ml - Pearl River Bridge
Donkere Sojasaus met een lekkere champignon smaak....
golden label light soy sauce 500ml pearl river bridge
Pearl River Bridge Golden Label Superior Light Soy Sauce 500ml. Toonaangevende authentieke Chinese sojasaus merk....
Red Bean Mochi 210g Yuki & Love
Heerlijke rijstcakejes gevuld met zoete rodebonen vulling. daifuku...
Lee Brand
Lee Brand Won Ton Soup Base Mix 227gr
Kruiden Bouillon voor wonton / wantan soep of bamiesoep. U kunt ook wantan / wonton als laatst met paksoi of andere chinese groenten kort meekoken. Als topping kunt u met sesamolie en verse gesneden b...
Mee Chun
Mixed Pickles 475g - Mee Chun - Pot
Mixed Pickles 475g - Mee Chun - Pot
Gemengde tafelzuur van gember, wortel, komkommer, wortel en groene papaja en sjalotjes in azijn, zout en suiker. Het wordt vaak in (zoetzure) Chinese of Surinaamse...
Salted Black Bean 250g - Mee Chun
Gefermenteerde gedroogde zwarte bonen met zout met een traditionele natuurlijke methode bereid. Het heeft een knapperige kwaliteit, heerlijke smaak en rijke voeding en is de beste soort smaakmaker vo...
Plum Sauce 350ml(450g) Mee chun
Chinese pruimensaus is een zachte zoetzure saus van traditionele Chinese kruiden. Het is heerlijk veelzijdig als dipsaus, roerbaksaus of glazuur, maar ook gewoon met noedels en met rijst....
Mee Chun
Sojasaus Mee Chun 250 ml Yellow Label - blik
Best Soy Sauce - Sojasaus - Mee Chun 250 ml - Smaakmaker voor de Oosterse keuken...
Mee Chun
Mixed Pickles 550gr Mee Chun - Blik
Mixed Pickles 550gr Mee Chun - Blik
Gemengd Tafelzuur in blik, bevat 550gr waarvan 330gr uitgelekt gewicht.
Gemengde tafelzuur van gember, wortel, komkommer, wortel en groene papaja en sjalotjes in...
Shao Hsing Chinese Rijstwijn, 14% - 600 ml - gold lid
Shaohsing of Shaoxing rijstwijn wordt gebruikt voor sauzen, marineren, wokgerechten, dumplings, ect; met name Chinese gerechten. Deze kookwijn kan vervangen voor sherry voor diverse gerechten op extra...
Lee Kum Kee
Plum Sauce 397g Lee Kum Kee
Pruimensaus van Lee kum kee is gemaakt van hoogwaardige Chinese pruimen, gember en lekker kruiden. Geschikt om te roerbakken en te dippen. Een uitstekende dip voor een verscheidenheid aan vlees, waaro...
Lee Kum Kee
Chiu Chow Chilli Oil 335g
Lee Kum Kee Chiu Chow chili olie. Bevat 335 gram in een potje...
Lee Kum Kee
Minced Ginger 326g - Lee Kum Kee
Lee Kum Kee Fijngemaakte Gember. Bevat 326 gram in 1 potje....
Sweet Hoisin Saus 567g - Lee Kum Kee
Sweet Hoisin Sauce is een heerlijke zoete dipsaus die veelzijdig is, lekker voor gebruik met Pho noedels en serveren met knapperige eenden pannenkoek. Ook geschikt voor roerbakken, marinade saus of di...
Lee Kum Kee
Drunken Chicken Marinade 410ml - Lee Kum Kee
Lee Kum Kee Drunken Chicken Marinade 410ml. Is gemaakt van een exotische mix van chineze rijst wijn en aromatische kruiden....
Chicken Marinade 410ml Lee Kum Kee
Lee Kum Kee Chicken Marinade is gemaakt met sojasaus uit het eerste extract, gefermenteerd door niet-GM sojabonen. Dit is een handige kooksaus op basis van zoete soja. Combineer Kip Marinade met water...
Longkou Vermicelli 500g short cut
Longkou Vermicelli 500g.
Longkou vermicelli heet ook wel so oen, so-oen, chinese vermicelli, cellofaannoedels, dat als voor de soep, roerbakken of als garnering kan gebruiken. Vaak wordt het ook als ...
MaLing - Premium Luncheon Meat 340g
MaLing - Premium Luncheon Meat is een heerlijke als topping vlees voor noedels, rijst of als vulling voor sandwich of voor mac and cheese. Het smaak bijna als SPAM, maar de Chinese versie....
Longkou Vermicelli 100g
Longkou vermicelli heet ook wel so oen, so-oen, chinese vermicelli, cellofaannoedels, dat als voor de soep, roerbakken of als garnering kan gebruiken. Vaak wordt het ook als vulling gebruikt in aziati...
Longkou vermicelli 250g
Longkou vermicelli heet ook wel so oen, so-oen, chinese vermicelli, cellofaannoedels, dat als voor de soep, roerbakken of als garnering kan gebruiken. Vaak wordt het ook als vulling gebruikt in aziati...