FiltersFilters
Kue Mangkok Aluminium vorm 6x4,5 cm GEEN gaten
Kue Mangkok vorm is het bereiden van gestoomde cakes zoals Kue mangkok. Het is bekend in Indonesië.
Dia is 6 cm en 4,5cm is de hoogte.
reynolds kitchens oven bags 2bags (482mm x 596mm)
reynolds kitchens oven bags 2bags (482mm x 596mm)
Als uw gerecht mals, vochtig en smaakvol wilt behouden, zijn deze grote ovenzakken een geweldig hul
Lontong Vorm 15 x 4 cm
Met deze lontong / longtong vorm kan eigen longtong bereiden. Het is een gekookte rijst rol. Het wordt in stukken gesneden en geserveerd met Indonesi
Aluminium Bakjes 25 st - 250ml
Kleine aluminium bakjes inclusief platte deksel. De bak heeft een capaciteit van 250 ml en is verpakt per 25 stuks.
Niet te gebruiken voor magnetron.
Gyoza - Dumpling DeegVorm 11x9 cm
Met deze hulpmiddel deegvorm kan je eigen gyoza, dumplings, mini pastei of andere snacks makkelijker bereiden.
Llanera 19x13cm mal bakvorm
Llanera is een aluminium mal bakvorm voor het maken van o.a. Leche Flan / cream caramel flan.
De maat is 19 x 13 cm.
Tjendol zeef 26 cm
Tjendol zeef dia is 26 cm - Hulpmiddel om tjendol, dawet of andere voedsel te bereiden.
4,5 cm diep.
Aluminium Bakjes 450ml per 25 st. met platte deksel
Aluminium Bakjes 450ml per 25 st. met platte deksel
breedte 14 cm (11 cm) x 12 cm (8cm) x hoogte 4 cm
Lemper Vorm klein met steker 16 x 6.5 cm
Lemper vorm om zelf kleine lemper te bereiden.
Het is gemaakt om makkelijker en gelijkmatiger de lemper te bereiden. De vorm is verdeeld in 5 vakken
Kembang Goyang 1 vorm ⌀7 cm
Kembang Goyang 1 vorm met een dia 7 cm van de metalen bakvorm.
De lengte van de kembang goyang met de houtensteel is ongeveer 34 cm. Het is bak hul
Reynolds Cut Rite Wax Paper 75 sq (23m x 302 mm)
Reynolds Cut Rite Wax Paper 75 sq (23m x 302 mm)
23 meter x 302 mm = 6.96 m2 . Dit is handige Amerikaanse (keuken) papier met een bescherm laag. Gema
Chiffon Cake Vorm 23 cm Single - Jawa Cetakan Kue Taart
Bakvorm met dia van 25 cm voor o.a. Chiffon cake, sponscake, taart, sponge cake jelly pudding, te bereiden.
7,5 cm diep.
Aluminium Bakjes 670ml per 25 st. met platte deksel
Aluminium Bakjes 670ml per 25 st. met platte deksel
breedte 20 cm (16 cm) x 11 cm (7 cm) x hoogte 5 cm
Aluminium Bakjes Rond dia 18cm - 7inch per 25 st. met platte deksel
Aluminium Bakjes Rond dia 18cm - 7inch per 25 st. met platte deksel
dia is 18 cm x hoogte 4,4 cm
Kertas Laminating Piring Lidi ø24cm
bruine papieren vellen plaats je op een Indonesische bamboo of rieten piring bord om maaltijden te serveren.
dia is 24 cm . De verpakking bevat 200 s
Lapis Beras Sagu Bakvorm 20x10x7cm
Lapis Beras Sagu Bakvorm
Deze bak vorm is om diverse cakes of koeken bereiden zoals Lapis beras, lapis sagu, Kue Lapis, Loyang Kue Lapis Talas. Je
Pastei Deegpers vorm RVS - S - 7.5 cm x 3.6 cm
Non stick Deegpers Vorm Klein 3.6 cm Breed x 7.5 cm lengte van roest vrij staal
Presse A Patisserie anti-adhesive; maken van pastei, samosas, chinese
Deegpers Vorm Klein 10x9,5 cm
Non stick Deegpers Vorm Klein 10 cm Breed x9,5 cm lengte
Presse A Patisserie anti-adhesive; maken van pastei, samosas, chinese dumplings, dim sum, ra
Aluminium Bakjes 24x24 cm (9x9inch) per 10 st. met platte deksel
Aluminium Bakjes vierkant 24x24 cm (9x9inch) per 10 st. met platte deksel
breedte 24 cm (20 cm) x 24 cm (20 cm) x hoogte 6,5 cm
Korean earthenware Clay Pot Ttukbaegi ø14.3 cm zonder deksel
Deze Koreaanse aardewerk pot is ttukbaegi / dukbegi en wordt gebruikt om Koreaanse gerechten te bereiden zoals sundubu, doenjang-jjigae en samgyetang.
Deegpers Vorm Middel 12,5x12 cm
Non stick Deegpers Vorm Klein 12.5 cm Breed x 12 cm lengte
Presse A Patisserie anti-adhesive; maken van pastei, samosas, chinese dumplings, dim sum,
Lapis Surabaja Bakvorm 26 x 7 cm Nesia
Rapindo Lapis Surabaya 26 x 7 cm bakvorm.
Om Surabaja cake mee te maken, kan ook voor andere cake' s gebruikt worden.
Chiffon/sponscake cake bakvorm 26 cm Aluminium - Jawa
Chiffon/sponscake cake bakvorm 26 cm Aluminium
9,5 cm diep. Om pandan cake te maken.
Korean earthenware Clay Pot Ttukbaegi ø17.6 cm zonder deksel
Deze Koreaanse aardewerk pot is ttukbaegi / dukbegi en wordt gebruikt om Koreaanse gerechten te bereiden zoals sundubu, doenjang-jjigae en samgyetang.