Deze furikake rijstkruiden is in een handige glazen fles. Geschikt voor diverse gerechten, maar het lekkerst op vers gekookte rijst. Gebruik als korst voor vis voor het koken in een koekenpan of als topping voor verse pasta om je gerechten een lichte Japanse smaak te geven. Na opening zo snel mogelijk consumeren.
Hoe te gebruiken
Furikake is een veelzijdig product, hier zijn een paar veelvoorkomende toepassingen.
• Meng een grote lepel furikake in ca. 150 g gekookte rijst.
• Bestrooi met rijst voor een vleugje smaak en kleur.
• Verspreid over boter voor een ongebruikelijke toast.
Ingrediënten: Witte sesamzaadjes (sesamzaadjes), lactose (melk), eigeelpoeder (eieren), zetmeel, zout, gedroogd zeewier, maïsmeel, suiker, gedroogde visvlokken (makreel (vis), sardine (vis), bonito ( vis)), smaakversterkers (E621, E365 en E331), aroma, gistextract, witbier, sojasaus (water, vetvrije soja, tarwebloem, zout, alcohol), groen zeewier, dextrine, zeewierextract, kleurstoffen ( E101, Spirulina, E160c en E160a), gehydrolyseerd eiwit (sojabonen, maïs, tarwe, gist, zout), gefermenteerde kruiden (glucosestroop, fructose-glucosestroop, suiker, rijst, alcohol, zout, rijstkoji), zuurteregelaar E330, kruiden (knoflook), zoethoutextract.